+381 11 26 05 620

EN

Validacija Čistih Soba | Prostora | GMP IQ OQ PQ Kvalifikacije | O nama

O NAMA

O NAMA

Lab prova | O NAMA

LAB PROVA je osnovana 2006. godine kao laboratorija za VALIDACIJU ČISTIH SOBA, sa ciljem da postane pouzdan partner svim kompanijama u regionu koje imaju potrebu za tom vrstom usluge.
Sa više od 10 godina iskustva, naš mobilni tim eksperata, u potpunosti opremljen modernom opremom visoke preciznosti, koristeći se akreditovanim metodama ispitivanja, podržan izveštajima o ispitivanju u skladu sa zahtevima EU GMP / U.S. FDA i profesionalnom VALIDACIONOM I KVALIFIKACIONOM DOKUMENTACIJOM, jedinstvenim pristupom zaslužio je poverenje ne samo od vodećih farmaceutskih proizvođača i instututa u regionu, nego i širom sveta:

ISO/IEC 17025 AKREDITACIJA

Tokom 2009 godine LAB PROVA je postala prva akreditovana laboratorija za ispitivanje, na ovim prostorima, koja je akreditovanim metodama pokrila sve kritične parametre opisane standardima serije ISO 14644 (čiste sobe i pripadajuće kontrolisano okruženje).

Lab prova | Validacija Čistih Soba

NAŠE USLUGE

Lab prova | NAŠI PARTNERI

Validacija Čistih Soba

LAB PROVA je rođena kao ideja usled potrebe lokalnog tržišta za laboratorijom koja bi bila u stanju da pruži profesionalnu uslugu validacije čistih soba. Specifične potrebe farmaceutske industrije, kroz godine, prirodno su profilisale naš poslovni pristup, posvećen zadovoljstvu klijenta.

Znanje iz raznovrsnih aplikacija, stečeno iskustvo, istraživanje i razvoj pomogli su nam da uspostavimo jaku saradnju sa vodećim svetskim proizvođačima merne opreme, za široki raspon indistrijskih aplikacija.