+381 11 26 05 620

EN

Validacija Čistih Soba | Prostora | GMP IQ OQ PQ Kvalifikacije | TSI

TSI

TSI

Lab prova | TSI

Nakon pripajanja Alnor-a (tokom 1995) i divizije Airflow-a za instrumente (tokom 2005), TSI kombinuje preko 90 godina iskustva, dugu tradiciju i inovativnost u rešenja za precizna merenja u okviru raznovrsnih HVAC aplikacija, usled čega postaje neprikosnoveni lider u dzajnu i proizvodnji mernih instrumenata za ventilaciju.
Kao TSI partner za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu, Makedoniju i Crnu Goru u oblastima mernih instrumenata za ventilaciju, instrumenata za merenje protoka i uređaja za monitoring prašine spremni smo da podelimo naša iskustva, savetujući svakog kupca koji je najbolji izbor upravo za njegovu aplikaciju.


Merni Instrumenti za Ventilaciju

Kompletna linija TSI mernih instrumenata za ventilaciju je dizajnirana za precizna i pouzdana merenja širokog spektra kritičnih parametara vazduha.
Bezbrižno sprovedite ispitivanja HVAC sistema sa instumentima lakim za upotrebu, vrhunskih performansi, kao što su instrumenti za merenje brzine strujanja vazduha, mikromanometri, balometri i instrumenti za merenje kvaliteta vazduha radne sredine.


Instrumenti za Merenje Protoka

Za pola veka koliko TSI proizvodi instrumente za merenje protoka, stečena je reputacija lidera na tržištu u dizajnu i prozvodnji. TSI merači protoka i senzori protoka za gasove se koriste širom sveta u laboratorijskim i proizvodnim uslovima, ali i kao fiksni, ugrađeni uređaji u okviru određene aplikacije. TSI samostalni merači protoka i senzori protoka koji se ugrađuju su optimalni za primenu kod aplikacija gde su tačnost i pouzdanost ključni faktori.

Uređaji za Monitoring Prašine

TSI DustTrak™ II i DRX uređaji za monitoring prašine su svetlosnu godinu ispred drugih. Na primer, DustTrak DRX može simultano da meri frakciju mase i veličine – što nijedan drugi uređaj za monitoring prašine na tržištu ne može. Merite PM1, PM2.5, respiratornu, PM10 i TPM veličinu istovremeno bez potrebe za usisom kojim se pred-podešava željena veličina. Kada su u pitanju udoban rad, produktivnost i upravljanje rizicima, ovi uređaji su neprevaziđeni.

Lab prova | Validacija Čistih Soba

NAŠE USLUGE

Lab prova | NAŠI PARTNERI

Validacija Čistih Soba

LAB PROVA je rođena kao ideja usled potrebe lokalnog tržišta za laboratorijom koja bi bila u stanju da pruži profesionalnu uslugu validacije čistih soba. Specifične potrebe farmaceutske industrije, kroz godine, prirodno su profilisale naš poslovni pristup, posvećen zadovoljstvu klijenta.

Znanje iz raznovrsnih aplikacija, stečeno iskustvo, istraživanje i razvoj pomogli su nam da uspostavimo jaku saradnju sa vodećim svetskim proizvođačima merne opreme, za široki raspon indistrijskih aplikacija.